Na zbor prideta tudi poškodovana Koren in Handanovič

Slovenska nogometna reprezentanca bo v sredo v Tirani igrala prijateljsko tekmo z Albanijo, selektor Matjaž Kek pa ima pred obračunom nekaj težav s poškodbami. Te so načele vratarja Samirja Handanoviča in kapetana Roberta Korena, ki pa se bosta vseeno udeležila zbora izbrane vrste, kjer ju bo pregledal reprezentančni zdravnik Matjaž Vogrin.

Objavljeno
04. februar 2011 17.56
Da. O., delo.si
Da. O., delo.si

Ljubljana - Kot so sporočili z Nogometne zveze Slovenije, se zavedajo, da sta oba igralca med najpomembnejšimi člani slovenske izbrane vrste, zato v vodstvu reprezentance želijo narediti vse, kar je v njihovi moči, da bi nastopila proti Albaniji. Gre namreč za zadnjo preizkušnjo pred pomembnima kvalifikacijskima tekmama v mesecu marcu.

Samir Handanovič je sicer že izpustil tekmo svojega Udineseja med tednom, prav tako pa ne bo nastopil v soboto. Tudi kapetan izbrane vrste Robert Koren bo najverjetneje izpustil sobotno tekmo Hull Cityja. Tako Koren kot Handanović bosta v nedeljo pripotovala v Ljubljano, kjer ju bo pregledal še slovenski zdravniški štab, ki bo nato podal tudi oceno možnosti za nastop na tekmi v Tirani.