Neznanec nokavtiral Zdravka Mamića (VIDEO)

Razvpiti hrvaški nogometni uradnik je sinoči na Braču po silovitem udarcu v glavo od zadaj padel v morje, a so ga rešili.

Objavljeno
08. junij 2017 12.48
J. P.
J. P.

Zagreb − Razvpiti svetovalec hrvaškega nogometnega prvaka Dinama Zagreba Zdravko Mamić dviga prah, kjer koli se pojavi. Policijska uprava splitsko-dalmatinske županije je potrdila, da ga je mlajši neznanec včeraj zvečer na Bolu na Braču s pestjo silovito kresnil v glavo, a so ga Mamićevi prijatelji pridržali do prihoda varuhov reda in miru.

Eden najvplivnejših hrvaških funkcionarjev, proti kateremu poteka sojenje zaradi domnevnih finančnih grehov v Dinamu in utaje davkov, je na Bol priplul s svojo jahto, videoposnetek pa razkriva, kako ga je neznanec, ki se je zapodil proti plovilu, od zadaj močno udaril v glavo, tako da je Mamić zaradi silovitosti padel v morje. Posnetek so objavili navijači splitskega Hajduka, po neuradnih informacijah pa je bil napadalec neki 22-letnik.

Mamić, sicer redni obiskovalec Bola, kamor je včeraj prišel na praznovanje bratovega rojstnega dne, je po napadu sedmi sili zaupal, da se ne počuti dobro, da pa ni bilo potrebe poklicati nujne zdravniške pomoči. »Boli me glava, slabo se počutim, za kratko sem izgubil tudi zavest, a so me ljudje rešili. Upam, da bo vse v redu,« je poudaril.