Nikezić in Anđelković spet v zelenem

Izkušeni okrepitvi nogometnega prvoligaša Olimpije: vračata se napadalec Nikola Nikezić in branilec Milan Anđelković.

Objavljeno
06. september 2013 18.11
acr nogomet
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Ljubljana - Po burnem obdobju, ki je odneslo tudi dosedanjega direktorja Sanela Konjevića, se pri nogometnem prvoligašu Olimpiji stvari očitno umirjajo. Še več, trener Andrej Razdrh ima na razpolago vedno nove obraze, zadnja na igralskem seznamu sta povratnika v ljubljansko moštvo, napadalec Nikola Nikezić in branilec Milan Anđelković. Oba sta klubu obljubila zvestobo do konca koledarskega leta.

Nikezić, sicer 32-letni Črnogorec, je bil v prejšnji sezoni prvi strelec Olimpije, po nekajmesečnem premoru pa se vrača v zeleno-beli dres. »Ko smo se po koncu pretekle sezone razšli, smo si z vodstvom kluba pustili odprta vrata za morebitno nadaljnje sodelovanje. Ostali smo v stikih in naposled me ni nobena od ponudb tako prepričala, da bi se odpovedal temu, kar imam pri Olimpiji. Ljubljana je postala moje mesto, Olimpija pa je kljub, v katerem se spoštujejo dogovori in ima beseda pravo mesto,« je poudaril Nikezić in dodal: »Razdrhu in njegovemu trenerskemu štabu sem hvaležen, da sta me vrnila v nogometno življenje. Zato zdaj čutim odgovornost, da pomagam ekipi, ki se je znašla v nezavidljivem položaju. Verjamem v trenerjevo delo in v potencial tega moštva.«

Po sezoni nastopanja v Italiji za Nocerino pa se v Olimpijo vrača tudi Nikezićev izkušeni vrstnik, branilec Milan Anđelković, ki ima za seboj že 51 nastopov v dresu ljubljanskega moštva. »Olimpija je moj klub, vselej sem ji pripravljen pomagati. Z vodilnimi možmi smo se hitro dogovorili za sodelovanje v obojestransko zadovoljstvo. Upam, da se bomo na ligaški razpredelnici čim prej dvignili na mesta, kamor ekipa sodi,« je poudaril Anđelković.