Pod nesrečno zvezdo: Badstuber mora spet pod nož

Nemški reprezentant Holger Badstuber se je komaj vrnil po dolgem okrevanju, že ga je presekala nova poškodba.

Objavljeno
14. september 2014 20.46
Germany Soccer Bundesliga
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

München - Nemški nogometni reprezentant Holger Badstuber res nima sreče s poškodbami. Petindvajsetletni branilec Bayerna se je namreč v tej sezoni vrnil po dolgotrajnem 20-mesečnem okrevanju zaradi poškodbe kolenskih vezi, a ni bil dolgo v pogonu, saj si je v včerajšnji tekmi tretjega kola bundeslige s Stuttgartom (2:0) natrgal mečno mišico, zaradi česar bo moral vnovič pod nož.

Badstuber je moral tik pred glavnim v odmorom, v 44. minuti, ob pomoči zdravniške ekipe zapustiti igrišče, zamenjal ga je Gianluca Gaudino. Takoj po koncu dvoboja je trener bavarskega giganta Pep Guardiola sicer še optimistično zatrjeval, da poškodba ni resnejše narave in da si je mišico »zgolj« nategnil, podrobnejši pregledi pa so pokazali, da je bilo njegovo veselje preuranjeno.

Poškodovanega branilca zdaj čaka nov poseg in vnovično daljše okrevanje. »Seveda sem v tem trenutku zelo razočaran, po drugi strani pa vsaj vem, kako poteka takšno okrevanje. Ne skrbite torej zame, ne bom obupal, vrnil se bom še močnejši,« je poudaril 25-letnik.