Prodaja vstopnic za ligo prvakov: vso noč pred Ljudskim vrtom

Začela se je prodaja vstopnic za tekme Maribora v ligi prvakov. Dolge vrste pred Ljudskim vrtom in Vijol'čno bajto.

Objavljeno
08. september 2014 11.10
LIGA PRVAKOV
Tadej Regent, foto, Š. Ro., Delo.si
Tadej Regent, foto, Š. Ro., Delo.si

Maribor - Navijači nogometnega kluba Maribor že odštevajo dneve do prve tekme lige prvakov, kamor so se štajerski nogometaši uvrstili drugič v zgodovini. Nestrpno so čakali tudi današnji dan, ko se je v Ljudskem vrtu in Vijol'čni bajti, uradni klubski trgovini, začela prodaja vstopnic za tekme v skupini G.

Za najbolj vztrajne se je odštevanje ur do začetka prodaje začelo že sinoči. Dva zagreta navijača sta se pred prodajno mesto na štadionu utaborila že v nedeljo ob 23. uri in v veliki želji, da pravočasno dobita vstopnice, tam tudi prenočila. V zgodnjih jutranjih urah so se jima pridružili še številni drugi navijači, vrsta se je hitro daljšala tudi v središču mesta pred Vijol'čno bajti, kamor so prvi prišli ob 4. uri zjutraj.

Povpraševanje po kartah je kajpak precej večje kot je sedežev v Ljudskem vrtu, domače tekme proti Sportingu (17. 9.), Chelseaju (5. 11.) in Schalkeju (10. 12.) si bodo v živo lahko ogledali le najsrečnejši. Pri nakupu imajo prednost lastniki sezonskih vstopnic za tekme NK Maribor, na voljo pa so le kompleti za vse tri tekme. Kot so sporočili iz kluba, bo vsak lahko po nižji ceni kupil komplet za svoj sedež in še dva kompleta za svoje najbližje po prodajni ceni.

Prodajni mesti bosta za kupce sezonskih vstopnic odprti vključno do srede, 10. septembra, če bo ostalo še kaj vstopnic, pa bo nato v četrtek organizirana prosta prodaja.