Ronaldo junak Juventusa, asistenca Iličića (VIDEO)

Junak sobotne zmage Juventusa nad Empolijem je bil z dvema zadetkoma Cristiano Ronaldo, posebej drugi gol je bil čudovit. Dobro je igral tudi Josip Iličić, Atalanta pa je premagala Parmo. 

Objavljeno
27. oktober 2018 19.55
Posodobljeno
27. oktober 2018 19.57
Cristiano Ronaldo je navdušil proti Empoliju. FOTO: Reuters
N. Gr.
N. Gr.
Bergamo - V italijanskem prvenstvu sta se v soboto najprej pomerila slovenska reprezentanta Josip Iličić in Leo Štulac, bolj uspešen je bil Iličić z Atalanto. Slovenski reprezentant je v 55. minuti dosegel zadetek, a je sodnik na koncu dosodil avtogol Gagliola, je pa zato Iličić podal Manciniju za končnih 3:0. Odigral je vseh 90. minut, medtem ko je bil Štulac pri Parmi v 81. minuti, ko je bil zmagovalec že znan, zamenjan. 
 
Odlično popoldne ima za seboj tudi Cristiano Ronaldo, ki je Juventusu pomagal do zmage na gostovanju pri Empoliju. Domačini so prek Caputa povedli v 28. minuti, Ronaldo je z enajstmetrovke izenačil v 54. minuti, v 70. pa je z izjemnim strelom z roba kazenskega prostora premagal nemočnega vratarja Provedela. 


 
Miha Zajc je pri Empoliju začel v prvi postavi in pustil zelo dober vtis predvsem v prvem polčasu, v 74. minuti pa je mesto na igrišču prepustil Ucanu.