Se bo Tevez sploh vrnil v Manchester City?

Carlos Tevez je vodstvu Manchester Cityja sporočil, da se ne bo udeležil današnjega sestanka, saj zaradi bolezni ostaja v Argentini.

Objavljeno
14. november 2011 17.04
Posodobljeno
14. november 2011 17.29
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Ljubljana - Pred dnevi je Carlos Tevez brez dovoljenja svojih nadrejenih odšel v Argentino, kjer naj bi obiskal svojo družino in tako poskrbel za nov incident. Kontroverzni napadalec ob vrnitvi v domovino ni izgubljal časa in je hitro pričel tudi z iskanjem novega kluba, tako je stopil v stik z Boca Juniors in s Corinthiansom.

Vodstvo kluba iz argentinske prestolnice Buenos Aires je potrdilo, da so s Tevezom pričeli pogajanja, a je hitro postalo jasno, da do prestopa ne bo prišlo, saj je zanje preprosto predrag. V igri tako ostaja le še brazilski Corinthians, v vsakem primeru pa je sedaj že jasno, da bo argentinski napadalec januarja zapustil City.

Tevez bi se moral danes udeležiti sestanka z upravo sinje modrih, na katerem bi govorili o njegovi prihodnosti. Kljub pomembnosti sestanka, pa je Tevez iz Argentine sporočil, da se ga ne bo udeležil, saj je nepričakovano zbolel in k svojemu opravičilu priložil tudi zdravniška poročila.

V njegovem imenu se sestanka udeležujejo Tevezovi zastopniki, vse bolj pa se zdi, da se Argentinec v City sploh ne bo več vrnil. Letos je Carlos zaigral le na treh tekmah in ostal brez doseženega gola.