Šeliga še dodatni dve leti v zmajevem gnezdu

Ranko Stojić: Aleksander Šeliga je s svojim pozitivnim zgledom na treningih in tekmah pravi vzor za mlajše nogometaše.

Objavljeno
14. december 2015 17.10
regent ALEKSANDER ŠELIGA
J. P.
J. P.

Ljubljana - Med vratnicami vodilnega moštva slovenskega prvoligaškega nogometnega tekmovanja, Olimpije, bo vsaj še do konca junija leta 2018 stal prekaljeni 35-letni Aleksander Šeliga. Dosedanja pogodba bi mu sicer potekla po koncu te sezone, a se je klub z njim dogovoril še za nadaljnje dveletno sodelovanje.

Šeliga, nekdanji član Celja, Slavije Prage in Sparte iz Rotterdama, je v zmajevem gnezdu že od poletja 2011. »Ponosen sem na vsako odigrano tekmo v zelenem dresu. Občutki ob podpisu nove pogodbe so izjemni, srečen sem in se veselim prihodnosti pri dosedanjem delodajalcu. Moje želje v Olimpiji so jasne: serijsko zmagovanje tekem in proslavljanje uspehov z našimi najzvestejšimi navijači,« je poudaril izkušeni čuvaj mreže.

Zadovoljstva ni skrival niti športni direktor Ranko Stojić: »Šeliga je s svojim pozitivnim zgledom na treningih in tekmah pravi vzor za mlajše nogometaše. Že na začetku obdobja nove Olimpije smo obljubili, da bodo nogometaši s pozitivnim odnosom in željo do dela tudi pošteno nagrajeni. Šeliga je gotovo primer takšnega nogometaša. Klub nanj v prihodnje zelo resno računa, ne zgolj zavoljo vrhunskih predstav na igrišču, prepričani smo, da bo s svojim znanjem in izkušnjami tudi odličen mentor našim izjemno nadarjenim vratarjem.«