Skomina bo sodil obračun med Real Madridom in Lyonom

Evropska nogometna zveza je za glavnega sodnika obračuna osmine finala lige prvakov med slovitim Real Madridom in Olympique Lyonom izbrala Slovenca Damirja Skomino. Pri španskem športnem dnevniku Marca so bili polni hvale na njegov račun, saj so zapisali, da gre za izkušenega in cenjenega sodnika.

Objavljeno
15. marec 2011 11.16
D. O., delo.si
D. O., delo.si

Nyon - Evropska nogometna zveza (Uefa) je izrekla novo priznanje slovenskemu mednarodnemu sodniku Damirju Skomini in ga določila za glavnega sodnika odločilne tekme osmine finala lige prvakov Real Madrid - Olympique Lyon, ki bo v sredo, 16. marca, ob 20.45 na madridskem stadionu Santiago Bernabeu, piše STA.

Pri španskem športnem dnevniku Marca so zapisali, da gre za izkušenega in cenjenega sodnika, ob tem pa dodali še, da do zdaj še nobena španska ekipa ni izgubila, kadar je pravico delil Skomina. V tej sezoni je že sodil tekmo lige prvakov, saj je oktobra preteklo leto delil pravico na obračunu med interjem in Tottenhamom in celo pokazal rdeči karton londonskemu vratarju Heurelhu Gomesu.

Ob Skomini bodo 16. marca pravico delili še Primož Arhar, Marko Stancin, Matej Jug ter dodatna sodnika Slavko Vinčič in Roberto Ponis.