Stojanović ostaja trener Crvene zvezde

Slovenski trener Slaviša Stojanović ima podporo upravnega odbora Crvene zvezde.

Objavljeno
24. september 2013 00.07
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

Beograd - Slovenski strokovnjak Slaviša Stojanović kljub slabšim rezultatom ostaja na trenerskem mestu srbske Crvene zvezde.

Stojanović na klopi rdeče-belih ne dosega pričakovanih rezultatov, vrhunec pa se je zgodil v nedeljo, ko je klub izgubil prvenstveni dvoboj proti Voždovcu (0:1). Navijačem Crvene zvezde je prekipelo in so žalili igralce, jih obmetavali z različnimi predmeti in jim ukazali, naj slečejo svoje drese.

Slaviša Stojanović je po porazu prevzel vso odgovornost in napovedal pogovore z upravnim odborom, ki pa je danes sporočil, da trenerja ne namerava zamenjati:

»Na današnji seji se sploh nismo pogovarjali o trenerski zamenjavi, zgolj o zadnjih rezultatih. Mediji so po nedeljskem porazu že začeli iskati novega trenerja, a Stojanović ima podporo upravnega odbora kluba,« je za radijsko in televizijsko postajo B92 dejal predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić.

Crvena zvezda je po šestih tekmah državnega prvenstva na petem mestu (10 točk), za vodilnim Partizanom pa zaostaja za šest točk. Stojanovićevo moštvo bo naslednjo tekmo igrali v sredo, ko jih čaka pokalni obračun s Proleterjem.