Stojanovićev stolček v Zvezdi se spet trese

Vodstvo Crvene zvezde bo danes znova odločalo, ali nadaljuje sodelovanje s Slavišo Stojanovićem.

Objavljeno
07. oktober 2013 16.13
Slovenija Ljubljana 19.04.2012 - Predstavitev novih dresov nogometne reprezentance v Hervisu v City parku. Na sliki Sinissa STOJANOVICC. Foto: Leon VIDIC/DELO
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si
Beograd - Vodstvo srbskega nogometnega kluba Crvena zvezda bo danes znova razpravljalo o nadaljnji vlogi slovenskega trenerja Slaviše Stojanovića v klubu. Rdeče-beli so ta konec tedna vpisali nov poraz, že tretji v osmih kolih srbskega prvenstva, potem ko so v gosteh z 0:2 izgubili proti nogometašem Čukaričkega.

»Čukarički je imel srce, željo, disciplino, odgovornost in na koncu koncev tudi znanje, da je izkoristil priložnosti, ki smo mu jih ponudili,« je sinoči po porazu dejal Stojanović in dodal, da je nesprejemljivo, da se iz tekme v tekmo pri Crveni zvezdi pojavljajo iste napake v igri.

»Kakršno koli kombinacijo sestavim na položajih centralnih branilcev, vedno kdo naredi napako, ki nas drago stane. Nikoli nisem tarnal, to je, kar imamo, pa vendar se takšne napake ne bi smele dogajati niti na pionirski, kaj šele na tej ravni,« je dejal slovenski trener in dodal, da bo sam zahteval sestanek s klubsko upravo, da se vsi skupaj resno pogovorijo in ugotovijo, kako naprej.

Crvena zvezda je trenutno v prvenstvu na petem mestu in ima štiri točke zaostanka za vodilnima ekipama, Partizanom in Čukaričkijem.