Sturridge ponovno poškodovan

Napadalec Liverpoola Daniel Sturridge se je poškodoval pred tekmo z Bordeauxom, v tej sezoni je igral le na treh tekmah.

Objavljeno
27. november 2015 10.21
M. Ž.
M. Ž.

Liverpool - Pri osemnajstkratnem angleškem prvaku Liverpoolu imajo velike preglavice z zdravstvenim stanjem napadalca Daniela Sturridgea, ki si je med včerajšnjimi pripravami na tekmo evropske lige z Bordeauxom poškodoval stopalo.

26-letni Anglež nikakor ne more ubežati poškodbam. Odkar se je leta 2013 pridružil Liverpoolu, je bil poškodovan kar šestnajstkrat (!), v tem času pa odigral le 54 uradnih tekem, kar pomeni, da je poškodovan vsako tretjo tekmo.

Sturridge je v tej sezoni Liverpoolov dres oblekel le trikrat. Igral je na prvenstvenih tekmah z Norwichem (20. september), Aston Villo (26. september) in nazadnje z Evertonom (4. oktober), nato pa si je poškodoval koleno.

Anglež je v zadnjem času začel normalno trenirati in bil pripravljen, da se na četrtkovi tekmi z Bordeauxom vrne v kader, a mu je načrte prekrižala poškodba stopala. »Zaenkrat vam ne morem veliko povedati o njegovi poškodbi. Zgodila se je na popoldanskem treningu, na katerem so bili igralci razdeljeni v dve ekipi. Nisem videl, kaj se je zgodilo, saj sem pripravljal prvo ekipo,« je povedal trener Liverpoola Jürgen Klopp.

Liverpoolčani so včeraj premagali Bordeaux z 2:1 in napredovali v izločilne boje evropske lige. V državnem prvenstvu so začeli nekoliko slabše in na trinajstih tekmah osvojili dvajset točk, kar jih uvršča na deveto mesto, za vodilnim Leicestrom zaostajajo za osem točk.