Šuler še vprašljiv

Če sta Ibraimi in Stojanović nared za mariborski dvoboj lige prvakov s Sportingom, pa nastop Šulerja še visi pod vprašajem.

Objavljeno
15. september 2014 19.53
tre*NOGOMET
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Maribor - Medtem ko sta člana slovenskega šampiona Maribora Agim Ibraimi in Petar Stojanović, ki sta manjkala v sobotnem prvoligaškem dvoboju s Krko (2:0), nared za sredin obračun uvodnega kola nogometne lige prvakov s Sportingom, pa še naprej visi pod vprašajem nastop stebra obrambe in dovčerajšnjega reprezentanta Marka Šulerja, ki je v Ljudskem vrtu proti Novomeščanom prav tako počival.

»Vsi trije so čutili posledice tekmovalnega ritma v prvenstvu ali z reprezentančnih akcij. Ker imamo zadosti širok kader in lahko opravimo nekaj menjav začetne enajsterice, enostavno nismo želeli tvegati. Ibraimi in Stojanović sta na skrajne napore že pripravljena, tako da sta bila z nami že na nedeljskem treningu, s Šulerjem pa je nekoliko drugače. Čakamo izvide magnetne resonance, šele nato bomo videli, kako naprej,« je strnil trener Ante Šimundža.

Proti Krki sta branilsko navezo sicer tvorila Arghus in Aleksander Rajčević, ki bi utegnila - v primeru odsotnosti Šulerja - začeti tudi proti Sportingu.