Tudi Nemanja Mitrović podaljšal z Olimpijo

Zanesljivi osrednji branilec ljubljanske Olimpije je po Aleksandru Šeligi in Niku Kapunu naslednji z novo pogodbo.

Objavljeno
17. december 2015 18.34
Mitrović Nemanja in Henty Ezekiel Isoken,Ljubljana Slovenija 14.03.2015
G. L.
G. L.

Ljubljana - Obrambi Olimpije bo tudi v prihodnje kraljeval 23-letni nekdanji mladi slovenski reprezentant Nemanja Mitrović, ki je z zmaji podpisal novo pogodbo. Dosedanja mu je veljala zgolj do prihodnjega junija, zato bi se januarja že lahko začel dogovarjati za prost odhod h kateremu od drugih klubov. Ker zanimanja za 193 centimetrov visokega osrednjega branilca ni manjkalo, so se Ranko Stojić in druščina podvizali in Domžalčana prepričali v podaljšanje sodelovanja do junija leta 2018.

S tem so pri Olimpiji rešili še eno kadravsko zagato, saj sta pred Mitrovićem pogodbi z zmaji podaljšala tudi Aleksander Šeliga (do 2018) in Nik Kapun (2019). »Zelo sem vesel, da mladi domači igralci, ki so že do sedaj prispevali pomemben delež k uspehom kluba, ostajajo del novo začrtane zgodbe tudi v prihodnje. Nemanja je zagotovo odličen nogometaš, ki ima še ogromno prostora za napredek. Verjamem, da bo že v bližnji prihodnosti Olimpiji dal še mnogo več, in da bomo s skupnimi močmi izpolnili visoke ambicije, ki smo si jih zadali pred začetkom sezone. Nemanja Mitrović mora storiti vse, da bo v najkrajšem možnem času zaigral v dresu z državnim grbom, s tem pa bo zanimanje tujih klubov za njegove usluge toliko večje,« je v klubski izjavi za javnost zapisal športni direktor Ljubljančanov Ranko Stojić.

»Povem lahko le to, da sem izjemno zadovoljen, ker ostajam v zmajevem gnezdu. Upam, da bom doživel trenutek, ko bom z zeleno-belimi dvignil pokal za najboljše moštvo v Sloveniji. Posledično pa so povezane nadaljnje želje z nastopanjem v enem od evropskih klubskih tekmovanj. Verjamem, da se bom z dobrimi igrami v klubskem dresu približal tudi reprezentančnemu, kasneje pa bi se želel preizkusiti še v kakšnem evropskem klubu,« pa je dodal Mitrović, ki je bil eden najzaslužnejših za Olimpijin jesenski naslov prvaka v Prvi ligi Telekom Slovenije.