V Domžalah brez zmagovalca, tekmo v Kidričevem odplaknil dež

Goričani na gostovanju ob Kamniški Bistrici izvlekli točko za neodločen izid 1:1.

Objavljeno
03. oktober 2020 19.06
Posodobljeno
03. oktober 2020 21.20
Domžalčani in Goričani so se razšli z neodločenim izidom 1:1. FOTO: Tomi Lombar
Ljubljana - V uvodni tekmi 6. kola državnega prvenstva so se nogometaši Domžal in Gorice razšli brez zmagovalca. Tekma ob Kamniški Bistrici se je razpletla z neodločenim izidom 1:1 (0:0).
 
Domžalčane je v 55. minuti v vodstvo popeljal Senijad Ibričić, ki je bil natančen z bele točke. Toda veselje gostiteljev ni trajalo dolgo. Že devet minut pozneje je namreč za izenačenje poskrbel Kehinde Mathias Oyewusi, ki je v igro vstopil le štiri minute pred tem namesto Adisa Hodžića.
 
Ker do konca tekme ni več padel noben gol, je ostalo pri delitvi točk, s katero so bili zagotovo bolj zadovoljni Goričani, ki ostajajo na predzadnjem mestu. Domžalčani so zdaj četrti, potem ko so na peto mesto potisnili Olimpijo, ki bo v jutrišnjem večnem derbiju gostovala pri Mariboru.

V Kidričevem so nogometaši Aluminija in Kopra odigrali vsega 16 minut in pol, nakar je glavni sodnik Bojan Mertik zaradi močnega naliva in neprimernih razmer za igranje tekmo prekinil in zatem tudi odpovedal. Nov datum tekme bodo pristojni na Nogometni zvezi Slovenije (NZS) sporočili naknadno.