Iker Casillas poškodovan

V uvodu dvoboja lige prvakov z Galatasarayem si je pri trku s soigralcem Sergiom Ramosom rebra poškodoval Iker Casillas.

Objavljeno
18. september 2013 11.46
SOCCER-CHAMPIONS/
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Madrid - Nogometaši Reala Madrida so resda vrhunsko začeli novo sezono lige prvakov, z gostovanja pri Galatasarayu so se namreč vrnili z veličastno zmago s 6:1, a se jim je že takoj na začetku nesrečno poškodoval kapetan Iker Casillas. Čuvaj Realove mreže je namreč pri posredovanju trčil s soigralcem Sergiom Ramosom, pri čemer si je poškodoval rebra.

Nekaj časa je sicer s stisnjenimi zobmi še vztrajal na igrišču in se tudi izkazal z bravurozno obrambo ob strelu Felipeja Mela z razdalje, po pregledu klubskih zdravnikov pa se je odločil, da zapusti teren, zamenjal ga je Diego Lopez. Več o Casillasovi poškodbi bo znano po podrobnejših pregledih v Madridu.

Realov kapetan si je januarja zlomil prst na roki in izgubil mesto prvega vratarja pri madridskem velikanu, saj je trener Jose Mourinho med vratnici postavil Lopeza. Tudi novi trener, Italijan Carlo Ancelotti, je domačo ligaško sezono začel z Lopezom v vratih, medtem ko je Casillasa za čuvaja mreže določil za ligo prvakov.

V spodnjih videoposnetkih si oglejte, kako je Iker Casillas staknil poškodbo in kako je s stisnjenimi zobmi ubranil strel Felipeju Melu.