Viole še naprej podpirajo Zahovića

Navijaška skupina prvaka Maribora je na družbenem omrežju ob Zahovićevi fotografiji zapisala »Eden od nas«.

Objavljeno
20. marec 2018 10.34
tlo zahović
J. P.
J. P.

Maribor - Športni direktor branilca naslova slovenskega nogometnega prvaka Maribora, Zlatko Zahović, je bil po neprimernem in nedostojnem izpadu na sobotni novinarski konferenci po porazu vijoličnih v Ljudskem vrtu proti sedmouvrščenemu prvoligašu Krškemu (0:2) deležen zelo kritičnega odziva javnosti, za njegovo obnašanje se je dan po tekmi klub opravičil, upravni odbor ga je sinoči začasno suspendiral, znašel se je tudi v disciplinskem postopku Nogometne zveze Slovenije (NZS).

Navijaška skupina prvaka Maribora je na družbenem omrežju ob Zahovićevi fotografiji zapisala »Eden od nas«. Foto: Marko Pigac/FB Viole Maribor 1989.


Viole ostajajo zveste

Kakšna bo Zahovićeva nadaljnja usoda, bo znano v prihodnjih dneh, ko bo po vrnitvi iz tujine opravil pogovor z upravnim odborom. Seveda pa mu niso vsi obrnili hrbta. Še naprej ga namreč brezpogojno podpira navijaška skupina Viole, ki je na družbenem omrežju sinoči objavila njegovo fotografijo s kratkim, a sporočilnim zapisom: »Eden od nas«. Sedeminštiridesetletnega nekdanjega reprezentanta sicer pogodba s klubom, pri katerem vlogo športnega direktorja opravlja že enajsto leto, veže še do leta 2024.