Luis Suarez v Barceloni pridobiva kilograme? (VIDEO)

Španski mediji so se obregnili ob »trebušček« Luisa Suareza, ki še vedno lahko igra le v Barcelonini ekipi B.

Objavljeno
26. september 2014 19.33
SOCCER-SPAIN/SUAREZ
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Barcelona - Španska hrana je očitno urugvajskemu nogometnemu zvezdniku Luisu Suarezu veliko bolj po godu kot angleška. V obdobju prestajanja kazni pri Barceloni naj bi namreč nekdanji nogometaš Liverpoola vidno pridobil na teži.

Ob njegove kilograme so se španski mediji obregnili na zadnji prijateljski tekmi Barcine ekipe B, kjer je sicer blestel z dvema goloma, a dejansko izgledal nekoliko bolj okrogel. Časnik Mundo Deportivo je tako že izrazil skrb zaradi njegove telesne pripravljenosti mesec dni pred vrnitvijo na zelenice. Kot so zapisali, je bil Suarez na tekmi precej okoren in se težje gibal in že pozvali vodstvo kluba, da mu predpišejo dieto, prav tako mu ne bi škodila psihološka pomoč pred načrtovano vrnitvijo, 26. oktobra.

Trener Barcelone Luis Enrique je namige gladko zavrnil. se je pošalil trener Kataloncev.

»Ima povsem enako težko, kot jo je imel v Liverpoolu. Je bolj čokat po postavi, toda je tudi profesionalec in vrhunski športnik, ki dobro ve, kako mora nadzoprovati svoje telo. Brez dvoma je dovolj dobro pripravljen, da bi že lahko igral. Toda, če želite, da ga pošljemo na liposukcijo ...«