Vršič najboljši nogometaš v izboru Spinsa

Na slavnostni prireditvi v Ljubljani je naziv najboljšega mladega nogometaša dobil Luka Zahović.

Objavljeno
23. maj 2017 22.27
tre-DARE VRŠIČ
A. V., STA
A. V., STA
Ljubljana - Vezist Maribora Dare Vršič je najboljši nogometaš minule sezone po izboru članov Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins). Vršič je v glasovanju 162 igralcev Prve lige Telekom Slovenije v boju za naj nogometaša prehitel Dominika Glavino iz velenjskega Rudarja ter soigralca Milivoja Novakovića.

Na slavnostni prireditvi v Ljubljani je naziv najboljšega mladega nogometaša dobil Luka Zahović. Napadalec Maribora je v glasovanju prejel več glasov kot tekmeca Jure Balkovec iz Domžal ter Grega Sorčan iz Gorice.

Tako imenovano najboljšo enajsterico Spins XI pa v 13. izboru sestavljajo vratar Maribora Jasmin Handanović, branilci Balkovec in Matija Širok iz Domžal ter Marko Šuler in Rodrigo Defendi iz Maribora, vezisti Vršič, Rifet Kapić iz Gorice in Senijad Ibričić iz Kopra ter napadalci Glavina, Zahović in Miran Burgič iz Gorice.

Med nominiranci za naj enajsterico so bili še vratarja Sorčan (Gorica) in Matic Kotnik (Celje), branilci Mitja Viler (Maribor), Toni Datković (Koper), Matija Boben (Gorica) in Denis Klinar (Olimpija Ljubljana), vezisti Žan Majer (Domžale), Marwan Kabha (Maribor) in Goran Cvijanović (Celje) ter napadalci Milivoje Novaković (Maribor), John Mary (Rudar Velenje) in Dalibor Volaš (Celje).