Z zmaji podaljšal še Zarifović

Branilec Olimpije Aris Zarifović je z zeleno-belimi podaljšal svojo pogodbo do junija leta 2018.

Objavljeno
23. december 2015 15.38
6 Aris Zarifović (Olimpija), 10 Agim Ibraimi (Maribor), superpokal v Celju, 7.7.2013
G. L.
G. L.

Ljubljana - Aris Zarifović bo očitno postal eden tistih nogometašev, ki bo najlepša leta svoje kariere pustil v Olimpiji. Osrednji branilec iz Šempetra pri Novi Gorici, ki se je v Ljubljano preselil leta 2012, je z zmaji podaljšal pogodbo do junija 2018.

»Po nekoliko slabši lanski sezoni, ko je bila moja minutaža mizerna, se mi je pred šestimi meseci ponudila nova priložnost. Ves ta čas sem zelo zavzeto treniral in potrpežljivo čakal na priložnosti, ki sem jih skušal maksimalno izkoristiti. Ob tej priložnosti bi se zahvalil predsedniku, g. Milanu Mandariću in športnemu direktorju Ranku Stojiću za izkazano zaupanje in pogoje, ki sta mi jih ponudila ob nadaljevanju sodelovanja. Verjamem, da bomo skupaj z našimi najzvestejšimi privrženci v prihodnje imeli dovolj razlogov za zadovoljstvo,« je za klubsko spletno stran povedal 27-letni steber obrambe, ki je postal peti nogometaš z novo pogodbo pri Olimpiji.

Pred njim so sodelovanje z zeleno-belimi podaljšali tudi Nemanja Mitrović, Nik Kapun, Aleksander Šeliga in kapetan Darijan Matić.

»To je nadaljevanje tistega, k čemur stremimo od samega začetka, da nogometašem, ki so v zadnjih šestih mesecih pokazali pravi odnos do dela, pripadnost do kluba in kakovost, brez zadržkov podaljšujemo, in kar je še pomembneje - izboljšujemo njihove pogodbe. Klubsko vodstvo je zadovoljno z njimi, igralci pa z nami, tako da lahko s skupno vizijo rastemo v dobrobit Olimpije. Eden od teh nogometašev je zagotovo tudi Aris Zarifović, ki vsak trening izkoristi za dodatni napredek, tako da nanj v prihodnje resno računamo. Imeli bomo štiri ali pet osrednjih branilcev, od katerih bo vsak dobil dovolj priložnosti, da se izbori za mesto v začetni enajsterici,« je dodal športni direktor kluba Ranko Stojić.