Zlatana kličejo tudi »Ibrahimofish« (VIDEO)

Švedski nogometni zvezdnik nedaleč stran od Stockholma ujel veliko ščuko.

Objavljeno
14. april 2020 19.04
Posodobljeno
14. april 2020 19.59
Zlatan Ibrahimović je tudi uspešen ribič. FOTO: Facebook/Zlatan Ibrahimović
Stockholm – Ni skrivnost, da se švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović, kadar ima nekaj več prostega časa kakor zdaj v času pandemije novega koronavirusa, zelo rad odpravi tudi na ribolov. Pri tem konjičku je bil pred dnevi nedaleč stran od Stockholma, kamor se je po izbruhu pandemije koronavirusa umaknil iz Milana, zelo uspešen.

Ibrahimović je namreč s pomočjo prijatelja na čoln spravil veliko ščuko. Nekateri so zapisali, da je bila težka 25 kilogramov, kar pa je – roko na srce – malce privlečeno za lase. Kdor se spozna na ribe, namreč dobro ve, da ni bila dosti težja od desetih kilogramov, kar je sicer še vedno zelo lep primerek.


Potem ko ga je prijatelj fotografiral s ščuko (fotografijo je objavil na svojih družbenih omrežjih in pod njo zapisal: »Kakšen dan!«), je »Ibrahimofish«, kakor ga tudi kličejo, ribo spustil nazaj na prostost v vodo. Zlatan, ki se je konec lanskega leta iz Los Angelesa vrnil k Milanu, sicer v teh dneh vadi skupaj z nogometaši kluba Hammarby, katerega solastnik je.