Novinci začeli vikend zvezd

Vikend zvezd (All Stars) se je v Las Vegasu začel s tekmo novincev, v kateri so košarkarji z dveletnim stažem premagali tiste, ki so šele dobro začeli z igro med najboljšimi s 155:114.

Objavljeno
17. februar 2007 14.52
NBA All Star
Las Vegas - Vikend zvezd (All Stars) severnoameriške košarkarske lige NBA se je v Las Vegasu začel s tekmo novincev, v kateri so košarkarji z dveletnim stažem v najmočnejši ligi na svetu premagali tiste, ki so šele dobro začeli z igro med najboljšimi s 155:114. "Enoletniki" so izgubili že šestič zapored. Za najkoristnejšega igralca tekme je bil izbran košarkar New Yorka David Lee, ki je dosegel 30 točk, 11 skokov in štiri podaje.

Monta Ellis (Golden State) je za zmagovalce dodal 28 točk in dva skoka, Deron Williams (Utah) pa je dosegel 19 točk in sedem podaj. Za poražence sta Rudy Gay (Memphis) in Paul Millsap dosegla po 22 točk, Millsap (Utah) je dodal še osem skokov, Gay pa štiri. V noči na nedeljo bodo na sporedu tekmovanja v zabijanju, metih za tri točke in izvajanju košarkarskih veščin, v noči na ponedeljek pa še tekma zvezd med Vzhodom in Zahodom.