Oblakovo dokončno slovo z NZS

Zdaj že nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance Brane Oblak se je danes skupaj s pomočnikoma dokončno poslovil od nekdanjih sodelavcev pri Nogometni zvezi Slovenije.

Objavljeno
11. december 2006 18.00
Brane Oblak
Ljubljana - Zdaj že nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance Brane Oblak se je danes skupaj s pomočnikoma Jožetom Prelogarjem in Danilom Sergašem dokončno poslovil od nekdanjih sodelavcev pri Nogometni zvezi Slovenije (NZS), so na svoji spletni strani zapisali predstavniki krovne slovenske organizacije. Na druženju se je generalni sekretar NZS Dane Jošt strokovnemu vodstvu, ki je vodilo reprezentanco A med letoma 2004 in 2006, zahvalil za sodelovanje in vsem trem izročil simbolična darila.

"Že preden smo prišli, so nam predstavili, da nas čaka težko delo, nakar smo v startu vseeno dosegli tudi odmevne rezultate. Naši cilji so bili prvotno vezani na pripravljanje reprezentance za prihodnost, kar nam je z uveljavitvijo nekaterih mladih reprezentantov tudi uspelo. Žal sem v tem zadnjem ciklusu vodil predvsem igralce, ki v svojih klubih ne igrajo veliko, a boljših Slovenija trenutno nima," je za spletno stran NZS povedal Oblak, ki je svojo zapuščino tako dokončno predal naslednjemu selektorju. Ta naj bi bil znan do konca tega meseca.