Anže Kopitar se je poročil

Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar se je na Otočcu poročil s svojo dolgoletno izbranko Ines Dominc.

Objavljeno
05. julij 2013 21.19
mediaspeed
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Otočec - Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar in njegova izbranka Ines Dominc sta se danes poročila na Otočcu. O veselem dogodku je igralec NHL moštva Los Angeles Kings sedmo silo obvestil že ob svoji vrnitvi v domovino, toda podrobnosti ni želel izdati.

Poročni obred je potekal na Dolenjskem na gradu Otočec. Slovesnost je potekala pred gradom, ženin je nosil elegantno črno obleko z metuljčkom, nevesta pa razkošno poročno obleko v klasični beli barvi. Veseli dogodek je nekoliko pokvarila ploha, je poročal na svoji portal 24ur.com.

Mladoporočenca sta se spoznala v Mariboru leta 2005, par pa zadnja leta skupaj s Kopitarjevo družino živi v razkošnem domovanju v Los Angelesu.

Kopitar, ki je bil lani po osvojenem Stanleyjevem pokalu razglašen za športnika leta v Sloveniji, se je s svojo srčno izbranko zaročil aprila. Med svati so družabni kronisti zasledili ameriškega zvezdnika tudi v Sloveniji priljubljene televizijske nanizanke Prijatelji Matthewja Perryja, ki se je prejšnjo nedeljo udeležil Kopitarjevega tradicionalnega tretjega dobrodelnega golf turnirja, na katerem so v dobrodelne namene zbrali 26.200 evrov.