Blamaža: Urszulo Radwansko mrtvo pijano odnesli iz nočnega kluba

Poljska teniška igralka je bila med povabljenci na zabavo ob praznovanju 30. rojstnega dne sestrinega fanta.

Objavljeno
02. december 2015 10.31
J. P.
J. P.

Varšava - Po koncu teniške sezone, ko si tudi najboljši igralci sveta lahko napolnijo baterije pred novimi izzivi, si je Poljakinja Urszula Radwanska, sicer 94. lopar s svetovne jakostne lestvice, dala nekoliko preveč duška. Tridesetega rojstnega dneva Davida Celte, srčnega izbranca njene uveljavljenejše sestre Agnieszke, zagotovo ne bo ohranila v lepem spominu.

Sobotna zabava v nočnem klubu je bila za Urszulo, ki bo v ponedeljek dopolnila 25 let, prehud zalogaj. Kombinacija vodke in šampanjca v večjih količinah ji je hitro prišla do živega, naposled so jo morali mrtvo pijano v kratkem krilcu, ki je več odkrivalo kot zakrivalo, celo odnesti iz lokala. Vse skupaj so seveda ujeli in ovekovečili paparaci in poskrbeli za zgodbo dneva na Poljskem in tudi širše v športnem svetu.

»Presenetilo me je, koliko zaskrbljenih ljudi me je po sobotni noči klicalo in spraševalo po mojem počutju,« se je Ula odzvala na škandalček v priljubljenem klubu Sketch v Varšavi, v katerem je bilo tedaj kar nekaj uglednih imen iz teniškega sveta, tudi trener Serene Williams Patrick Mouratoglou.