Glasen seks prekinil teniški dvoboj (VIDEO)

Američana Francesa Tiafoeja in Mitchella Kruegerja je na challengerju v Sarasoti zmotilo glasno vzdihovanje.

Objavljeno
19. april 2017 19.25
reut*Andy Murray
J. P.
J. P.

Sarasota - Ameriški dvoboj uvodnega kola teniškega turnirja iz serije challenger v Sarasoti med Francesom Tiafoejem in Mitchellom Kruegerjem, ki se je po uri in četrt končal s hitrih 6:3 in 6:2, bi šel verjetno hitro v pozabo, če ga ne bi spremljala ena najbolj bizarnih scen, kar jih je zadnje čase videl teniški svet. Ko je poznejši zmagovalec v drugem nizu serviral pri vodstvu s 3:2, je oba tekmovalca in gledalce »zmotilo« glasno stokanje razigranega para, ki se je v bližini predajal grehu.

Komentator Mike Cation je sprva mislil, da je nekdo v avditoriju pozabil izklopiti zvok na telefonu, na katerem se je predvajal pornografski film, pozneje pa se je popravil, češ da so dvoboj za kratko prekinili vzdihi »v živo« iz stanovanja blizu igrišča. »Slišati je, da se odlično zabavata,« je primaknil Cation, od obeh teniških igralcev pa se je opazneje zabaval Tiafoe, ki je po nekaj minutah poslušanja posteljnih užitkov duhovito pripomnil: »Tako dobro pa spet ne more biti!« Mitchell se je odzval drugače: z vso močjo je udaril žogico v smer, iz katere se je slišalo vzdihovanje. 

V Sarasoti sicer slovenske barve brani Blaž Rola, ki ga po uvodni zmagi s 6:1 in 6:2 nad domačim tekmecem Sebastianom Kordo v noči na jutri v osmini finala čaka še en ameriški zalogaj, prvi nosilec Jared Donaldson, sicer 74. »lopar« sveta.