Jordan zna še vedno zadeti

Legendarni Michael Jordan se je znova vrnil na igrišče. A ne zares. Igralcem svojega kluba, Jordan je namreč lastnik NBA moštva Charlotte Bobcats, se je ob pomanjkanju igralcev, zgolj pridružil na treningu in dokazal, zakaj velja za najboljšega vseh časov.

Objavljeno
11. februar 2011 14.49
V.B., delo.si
V.B., delo.si
Charlotte - V četrtek se je treningu moštva Charlotte Bobcats pridružil po mnenju mnogih najboljši košarkar vseh časov Michael Air Jordan. Vendar pa tokrat ne gre za vnovično, že tretjo, vrnitev legendarnega nosilca šestih prstanov prvaka NBA. Jordan je namreč tudi večinski lastnik omenjenega moštva, ki ima trenutno kar nekaj težav s poškodbami. In ker je glavnemu trenerju bobcatsov Paulu Silasu za kakovosten trening primanjkovalo igralcev, je veliki Jordan znova obul športne copate in javnosti pokazal, da je še vedno pravi mojster obrti.

Igralec Bobcatsov Gerrard Wallace je po treningu povedal: »On je Jordan. Sicer je počasnejši kot je bil, a še vedno ima izjemen met, ki ga je težko pokriti.« Glede na to, da bo Jordan kmalu dopolnil 48 let, njegove vrnitve na igrišča zagotovo ne bomo več doživeli. Je pa legendarno številko 23 lepo znova spet videti z žogo v roki.

Jordan na treningu