Katja Višnar povila sina Ludviga

»Včeraj se nama je pridružil najin sinček. Najlepši trenutki,« je čivknila slovenska smučarska tekačica.

Objavljeno
25. november 2015 20.57
*mdr* Sport
J. P.
J. P.

Ljubljana - Potem ko je najuspešnejša slovenska smučarska tekačica doslej Petra Majdič sredi letošnjega marca povila prvorojenko, je za nov podmladek v tej panogi poskrbela tudi šprinterska specialistka Katja Višnar. Z norveškim srčnim izbrancem Olo Vignom Hattestadom, ravno tako smučarskim tekačem, sta namreč včeraj povila sinčka Ludviga, veselo novico pa širši javnosti čivknila kar prek twitterja.

»Včeraj se nama je pridružil najin sinček. Najlepši trenutki,« je kratko sporočila 31-letna Gorenjka, ki je na preizkušnjah svetovnega pokala štirikrat stala na zmagovalnem odru (na najvišji stopnički še nikoli), na predlanskem svetovnem prvenstvu v dolini Fiemme pa je v šprintu v klasičnem koraku pristala tik pod njim, na četrtem mestu.

V začetku letošnjega poletja je obelodanila, da bo zavoljo nosečnosti začasno prekinila kariero, po predvidevanjih pa se bo v tekmovalni pogon vrnila v sezoni 2016/17, ko bo na sporedu svetovno prvenstvu v Lahtiju, zimo pozneje pa tudi olimpijske igre v Južni Koreji.