Sneijder in Stramaccioni imata čiste račune

Po nedeljski tekmi serie v Torinu naj bi se zaiskrilo znotraj Interja, med Wesleyjem Sneijderjem in Andreo Stramaccionijem.

Objavljeno
17. september 2012 21.57
Posodobljeno
17. september 2012 21.57
FBL-ITA-SERIEA-TORINO-INTER
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Milano - Italijanski mediji so danes pisali o sporu znotraj nogometnega prvoligaša Interja. Na nedeljski tekmi serie A proti Torinu, na kateri je tudi uspešno debitiral slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović, naj bi prišlo do spora med nizozemskim zvezdnikom Wesleyjem Sneijderjem in trenerjem Andreo Stramaccionijem.

Sneijder naj bi bil nezadovoljen, ker ga je trener v Torinu predčasno poslal z igrišča. Nizozemec se zato z njim ni rokoval, prav tako pa se ni usedel na klop, ampak je odšel naravnost v slačilnico. »Bil se malo jezen, ker sem si želel igrati vso tekmo. Nimam pa nobenega problema s trenerjem, saj se zavedam, da nas letos čaka veliko tekem in da se ni potrebno trošiti,« je dejal Sneijder ki pričakuje, da bo v tekmi evropske lige proti Rubinu iz Kazana spet v prvi postavi.

Da potezo nizozemskega zveznega igralca razume, je potrdil tudi Stramaccioni: »Njegova reakcija je normalna. On je naš ključni igralec, a je zadnje časa veliko igral za reprezentanco, tako da sem ga hotel spočiti. Med nama ni težav.«