Martina Hingis vara in – tepe

Nekdanja št. 1 svetovnega tenisa Martina Hingis naj bi skupaj z mamo in njenim spremljevalcem pretepla svojega nekdanjega moža.

Objavljeno
29. september 2013 14.59
S. V., šport
S. V., šport

Martina Hingis je imela vedno burno zasebno življenje, ki se ni umirilo niti s poroko s Thibaultom Hutinom. Zakonska sreča pač ni trajala dolgo in par že nekaj časa ne živi več skupaj. Pred kratkim je Hutin razkril, da nekdanja najboljša teniška igralka sveta serijsko vara (kot je zatrdil, jo je večkrat našel v postelji z drugim), zdaj pa je postregel z novo zgodbo. Hingisova ga je menda skupaj z mamo in njenim spremljevalcem pretepla v stanovanju v Švici.

»Pozvonilo je, in ko sem odprl vrata, sem zagledal Martino, njeno mamo Melanie Molitor ter materinega partnerja Silvia. Takoj ko sem jih spustil v stanovanje, sta me Melanie in Martina začeli tepsti, Silvio pa me je napadel z napravo DVD. Ko so odšli, sem ugotovil, da so mi odnesli potni list in kreditne kartice,« je razkril Hutin, ki je iz strahu nato pobegnil v Pariz. V taboru Hingisove so vse skupaj seveda zanikali, da se je nekaj dogajalo, pa so potrdili na ženevski policiji.