Opazili smo: Ilka Štuhec ima (plesni) talent (VIDEO)

Smučarska svetovna prvakinja je navdušila spletno javnost z odplesano sambo v tandemu z Davidom Odstrčilom.

Objavljeno
14. maj 2017 15.16
imo*Stuhec
J. P.
J. P.

Maribor - Če Ilka Štuhec ne bi bila (vrhunska) alpska smučarka, bi se brez težav odlično znašla tudi na kakšnem drugem področju. Te dni je dokazala, da veliko občutka, mehkobe in ritma premore tudi v plesnih čeveljcih, če jo vodi izkušen in rutiniran soplesalec - v njenem primeru večkratni češki državni prvak David Odstrčil.

»Ko rad plešeš in je tvoja najboljša prijateljica tako prijazna, da ti malo posodi soplesalca ... nastane nekaj takega! Hvala, David in Tara, 'razturajta' na evropskem prvenstvu,« je ob plesnem posnetku sambe, ki se ga 26-letni Mariborčanki, smukaški svetovni prvakinji iz St. Moritza, res ni treba sramovati, pripisala priljubljena Ilka.

Njena najboljša prijateljica je sicer Tara Bohak, odlična slovenska plesalka, ki v navezi z Odstrčilom tekmuje za Češko, na svetovni jakostni lestvici sta ta mesec 18. v standardnih plesih. Nad Ilkino plesno širino so bili navdušeni mnogi, med njimi tudi njeni smučarski tekmici in kolegici, Italijanka Sofia Goggia in Kanadčanka Marie-Michele Gagnon.