Phelps bo postal oče

Ameriški plavalec Michael Phelps bo s svojo zaročenko Nicole Johnson dobil sina.

Objavljeno
19. november 2015 11.54
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

Minneapolis - Ameriški plavalni zvezdnik Michael Phelps je razkril, da bosta z zaročenko Nicole Johnson dobila svojega prvega otroka.

Phelps je novico sporočil na omrežju Instagram, kjer je objavil fotografijo, na kateri z Nicole držita deške kopalke:

»Pred osmimi tedni sva izvedela, da bova dobila otroka. Danes je od tega minilo že dvanajst tednov in kot kaže, bova imela fantka,« je zapisal Phelps.

30-letni plavalec in leto mlajša nekdanja miss Kalifornije sta v zvezi od leta 2007, letošnjega februarja pa sta storila še korak dlje in se zaročila.

Phelps se vrača na pota stare slave

Michael Phelps se tako uspešno vrača na pota stare slave. Američan, ki je na olimpijskih igrah osvojil rekordnih 22 odličij, od tega 18 zlatih, se je lanskega septembra znašel v težavah zaradi vožnje pod vplivom alkohola, zaradi česar je bil izključen iz ameriške plavalne reprezentance.

Američan se je nato odločil, da stvari obrne na bolje. Prisegel si je, da do nadaljnega ne bo več posegel po alkoholu, zdaj pa je njegov cilj, da se vrne v reprezentanco in uvrsti na olimpijske igre v Riu:

»Še preden sem se zaradi incidenta moral zagovarjati pred sodnikom, sem si obljubil, da ne bom več pil alkohola. Tega se nameravam držati vsaj do olimpijskih iger, če ne kar do konca življenja. Želim se vrniti v nekdanjo formo, to pa moram storiti na pravi način,« je dejal Phelps.