Ronaldo v resničnostnem šovu

Nekdanji brazilski nogometaš Ronaldo bo v resničnostnem šovu poskušal izgubiti odvečne kilograme.

Objavljeno
21. september 2012 18.15
reu/SOCCER-LATAM/
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

Milano - Brazilca Ronalda si bo po poročanju italijanske La Gazzette dello Sport kmalu spet mogoče ogledati na televiziji, le da bo nogometno igrišče zamenjal za pisarno.

Nekdanji nogometaš, čigar polno ime je Luis Nazario de Lima, bo namreč nastopil v resničnostnem šovu »Medida Certa«, v katerem se bo poskušal znebiti čim večjega števila odvečnih kilogramov, ki si jih je nabral po koncu profesionalne kariere. Pri tem ga bodo 24 ur na dan lahko spremljali tudi gledalci, ki bodo prek kamer povezani s prostori Brazilčeve športne agencije 9nine, kjer bo šov tudi potekal. Ta se začne v nedeljo, načrtovanih pa je dvanajst delov.

»Odločili smo se, da bo Ronaldo, pokazal, kako ima pomanjkanje gibanja lahko negativen učinek na vse, tudi na športnike. Prekomerna telesna teža je zahrbten sovražnik tistih, ki so dolgo sodelovali v tekmovalnem športu,« je dejal Marcio Attala, učitelj športne vzgoje in vodja resničnostnega šova, v katerem bodo Brazilcu pri izgubi odvečne teže med drugimi pomagali tudi trener fitnesa, kardiolog in strokovnjak za prehrano.