Shakira očitno le ujela Piqueja

Govorice o razmerju med kolumbijsko pevko Shakiro in nogometašem Gerardom Piquejem so vse glasnejše. Odkar se je Shakira razšla s svojim zaročencem, se vse pogosteje skupaj pojavljata tudi v javnosti.

Objavljeno
22. februar 2011 15.48
Š. Ro., delo.si
Š. Ro., delo.si
Bogota - O romanci med kolumbijsko pevko Shakira in nogometašem Barcelone Gerardom Piquejem se sicer šušlja že precej časa, da sta zvezdnika res postala par, pa namigujejo nove fotografije, ki so jih paparazzi posneli v katalonski prestolnici. Par se je prvič pokazal tudi v javnosti, fotografi pa so ju ujeli, ko sta skupaj zapuščala eno od restavracij.

Shakira in Pique sta se sicer spoznala med snemanjem videospota za himno svetovnega prvenstva Waka Waka, že tedaj pa naj bi med njima preskočila iskrica. Odtlej sta skupaj prebila veliko časa, čeprav je bila kolumbijaska pevka še v razmerju s sinom nekdanjega argentinskega predsednika Antoniom de la Ruo, s katerim se je pred časom razšla po 11 letih. Po pisanju nekaterih rumenih medijev naj bi 34-letna pevka svojega zaročenca zapustila prav zaradi 10 let mlajšega nogometaša.