Vrata je odprla »Vijol'čna bajta«

Na Barvarski ulici 3 v Mariboru je v teh dneh vrata odprla trgovina NK Maribor, ki je hkrati tudi prva uradna klubska trgovina z navijaškimi artikli.

Objavljeno
01. marec 2011 19.49
Š. Ro., delo.si
Š. Ro., delo.si
Maribor - »Vijol'čna bajta« je darilo navijačem ob 50-letnici kluba, so zapisali na spletni strani NK Maribor. Pred zbranimi člani vodstva kluba, moštva, strokovnega štaba, predstavniki sponzorjev in navijačev sta ob slovesnem odprtju trak prerezala predsednik Drago Cotar in kapetan Marcos Tavares.

V trgovini se bodo navijači vijoličnih opremili z razširjeno kolekcijo izdelkov za najrazličnejše priložnosti, ob otvoritvi pa bodo navijačem ob nakupu tudi delili vstopnice za obisk tekme med Mariborom in Gorico.

»Prepričani smo, da ob športnem delu in prepoznavnosti sodi v kamenček mozaika, ki tvori celotno podobo kluba, tudi klubska trgovina. Odločili smo se za lastno trgovino z našimi izdelki, trenutno je v novih prostorih na voljo preko sto različnih izdelkov. V skladu z interesom in željami bomo ponudbo nadgrajevali in povečevali, hkrati pa bo tukaj odslej tudi novo prodajno mesto vstopnic za tekme NK Maribor. Trgovina je umeščena v središčni del mesta, med dvema conama za pešce. Verjamemo, da bodo ljudje radi zavili k nam. In da bomo življenju v tem delu mesta dali dodaten, svež pridih,« je ob otvoritvi trgovine povedal direktor NK Maribor Bojan Ban.