P & P: kdaj spet v igri?

Aljaž Pegan bo zaradi poškodb izpustil uvodni tekmi svetovnega pokala v Parizu in Cottbusu, Mitja Petkovšek pa iz enakega razloga še ne ve natančno, kdaj se bo spet pridružil gimnastični karavani.

Objavljeno
12. februar 2007 08.00
Pegana in Petkovška zadnje čase pestijo poškodbe
Ljubljana – Z razglasitvijo najboljših v OŠ Brinje v Grosupljem so na gimnastični zvezi včeraj opravili še zadnje dejanje sezone 2006, vendar pa je pred vrati že veliko pomembnejša, saj bo letošnje svetovno prvenstvo v Stuttgartu kvalifikacijsko za olimpijske igre v Pekingu. A če se je našima prvima zvezdnikoma Aljažu Peganu in Mitji Petkovšku nekoliko odprla pot k OI s spremenjenim pravilnikom, imata Ljubljančana zadnje čase toliko več težav s poškodbami. Za zdaj je jasno, da bo Pegan izpustil uvodni tekmi svetovnega pokala, ki ju bosta prihodnji mesec gostila Pariz in Cottbus, Petkovšek pa tudi še ne ve natančno, kdaj se bo spet pridružil gimnastični karavani, potem ko je izpustil lanski jesenski del sezone.

Najboljši telovadci in telovadke 2006: športna gimnastika – člani: 1. Aljaž Pegan, 2. Mitja Petkovšek, 3. Sebastijan Štraus; trener: Jože Mešl; mladinci: 1. Sebastijan Štraus; trener: Aleksander Šajn; članice: 1. Adela Šajn, 2. Carmen Horvat, 3. Saša Golob; trener: Silvo Marinčič; mladinke: 1. Rea Kolb; trener: Silvo Marinčič; ritmična gimnastika – članice: 1. Mojca Rode, 2. Tjaša Šeme, 3. Mojca Justin; trenerka: Marjeta Stojmenova; mladinke: 1. Ajda Mujdžič; trenerka: Lena Jakubovska.

Več si preberite v tiskanem Delu.