Pri Realu zanikali zanimanje za Lavriča

Vodstvo madridskega Reala je zanikalo domnevno zanimanje za slovenskega napadalca Klemna Lavriča, ki trenutno igra za nemški drugoligaški klub MSV Duisburg.

Objavljeno
18. februar 2007 16.32
Klemen Lavrič
Madrid - Vodstvo madridskega Reala je zanikalo domnevno zanimanje za slovenskega napadalca Klemna Lavriča, ki trenutno igra za nemški drugoligaški klub MSV Duisburg. "Ne vem, od kje so prišle te novice," je v nedeljo dejal športni direktor španskega nogometnega velikana Pedja Mijatović.

Govorice je pred tremi tedni sprožil predsednik Duisburga Walter Hellmich, ki je potrdil pisanje španskega športnega časnika Marca, češ da se španski Real zanima za slovenskega reprezentanta. "Real Lavriča opazuje že leto dni, povpraševanje obstaja," je takrat med drugim dejal Hellmich.

Mijatović pa je še enkrat zatrdil, da med Realom in MSV Duisburgom sploh ni bilo nikakršnih komunikacij. "Treba je vprašati predsednika Duisburga, s kom se je pogovarjal. Morda je nasedel šali in telefoniral z nekom, ki se je predstavil kot eden od Realovih ljudi. Takšne stvari se v nogometu dogajajo, lahko se jim nasede, ob resnih dogovarjanjih pa jih je treba tudi preveriti," je še dejal Mijatović ter še enkrat dodal, da se sam, niti nihče iz pristojnega kroga ljudi pri Realu nikoli ni pogovarjal z nikomer pri MSV Duisburgu o nakupu Lavriča.