Prvi dan slab slovenski izkupiček

V Velenju se je začel namiznoteniški pro tour turnir za mednarodno prvenstvo Slovenije. Slovenci ga niso začeli najbolj spodbudno.

Objavljeno
23. januar 2007 23.00
Velenje - V Velenju se je začel namiznoteniški pro tour turnir za mednarodno prvenstvo Slovenije. Slovenci ga niso začeli najbolj spodbudno, saj so v kvalifikacijah že izpadli Gregor Kocuvan, Zvonko Plohl, Žiga Jazbec, Jure Koščak, Bojan Ropoša, Gregor Zafoštnik, Jure Slatinšek, Tomaž Roudi, Danilo Piljak, Jaka Golavšek, Klemen Jazbič, Jan Žibrat, Saša Ignjatovič, Jana Tomazini, Saška Sivec, Natalija Lužar, Melita Verhnjak, Tina Steinman, Zala Miklavc, Janja Milost, Vesna Rojko in Špela Lukner.

Možnosti za uvrstitev na glavni turnir, kamor so neposredno uvrščeni Bojan Tokič, Mitja Horvat, Biljana Todorovič in Martina Safran, so zadržali Janez Petrovčič, Uroš Slatinšek, Petra Škabar, ki so svoj prvi kvalifikacijski dvoboj dobili, ter Saš Lasan, Špela Burgar in Ting Yang, ki bodo za preboj v nadaljnje tekmovanje poleg uspeha v preostalem dvoboju potrebovali tudi nekaj sreče, saj ji bodo morali iti na roke tudi drugi rezultati sredinih dvobojev.