Razingar in Pare odhajata v Innsbruck

Danes sta po teden dni dolgih pogajanjih zvestobo šesti ekipi letošnjega avstrijskega prvenstva obljubila Tomaž Razingar in Jean-Philippe Pare, medtem ko se je vratar Seamus Kotyk z Innsbruckom dogovoril že pred časom.

Objavljeno
22. marec 2007 17.17
Innsbruck - Avstrijski hokejski prvoligaš Innsbruck že sestavlja ekipo za prihodnjo sezono v ligi Ebel. V njej bodo dres "morskih psov" nosili tudi trije zdajšnji člani Acronija Jesenic. Medtem ko se je vratar Seamus Kotyk z Innsbruckom dogovoril že pred časom, pa sta danes po teden dni dolgih pogajanjih zvestobo šesti ekipi letošnjega avstrijskega prvenstva obljubila še Tomaž Razingar in Jean-Philippe Pare. Poleg omenjenih bo novinec še ameriški center Craig Darby.

Razingar, ki je v 46 temah zabil 20 golov in imel 29 podaj, je z novimi delodajalci podpisal dvoletno pogodbo, Pare, ki je v statistiko na 54 tekmah vpisal 25 golov in 21 podaj, pa bo v Innsbrucku leto dni.

Innsbruck je na 56 tekmah rednega dela letošnje lige Ebel zbral 43 točk in končal na šestem mestu, novinci, hokejisti Acronija Jesenic, pa so zbrali pet točk več in bili uvrščeni mesto višje. V finalu avstrijske lige se bosta pomerila Red Bull Salzburg in VSV Beljak, igrala pa bosta na štiri zmage.