Rimanić izbral 19 igralk

Selektor slovenske ženske rokometne reprezentance Ivica Rimanić je po tednu dni priprav in nastopu na mednarodnem turnirju na Slovaškem objavil seznam igralk, na katere računa v prvem ciklusu kvalifikacij za nastop na EP.

Objavljeno
02. oktober 2009 19.10
Ma.B./STA
Ma.B./STA
Ljubljana - Na seznamu za evropsko prvenstvo, ki ga bosta decembra prihodnje leto gostili Norveška in Danska, je 19 igralk.

Reprezentanca se bo zbrala 11. oktobra v dvorani vojašnice Franc Rozman Stane v Ljubljani in do torka, 13. oktobra, vadila v prestolnici, nato pa odpotovala proti Nemčiji, kjer jo v sredo, 14. oktobra, ob 19.30 čaka prvi obračun z Nemkami. V soboto, 17. oktobra, Slovenke čaka še druga kvalifikacijska tekma. Tokrat v dvorani Slovana na Kodeljevem, kjer se bodo ob 18.15 pomerile z Belorusijo.

Na seznamu Ivice Rimanića so naslednje igralke: Sergeja Stefanišin, Maja Zrnec, Tamara Mavsar, Alja Jankovič, Ana Gros in Alja Koren (vse Krim Mercator), Branka Zec, Maja Šon, Vesna Puš, Neli Irman, Anja Argenti in Špela Okleščen (vse Olimpija), Tanja Čigoja in Nuša Skutnik (Krka), Tjaša Pikl (Zagorje GEN-I), Laura Gerič (Celjske mesnine), Maja Breznik (Sola), Barbara Varlec (Zaječar) in Katja Čerenjak (Celeia Žalec).