Rizvić po Zupanovi poti?

Še nedavno je kazalo, da bo Union Olimpija ostala domala brez dvometraša. Sedaj pa se lahko zgodi, da bo v Ljubljani ostal tudi Hasan Rizvić.

Objavljeno
12. marec 2007 09.05
Hasan Rizvić se je dobro boril
Ljubljana – Še nedavno je kazalo, da bo Union Olimpija ostala domala brez dvometraša. Goran Jurak se je poškodoval, Ivica Jurković zbolel, ob tem pa podžgal ugibanje, da bi utegnil zapustiti Tivoli, Kamil Pietras in Hasan Rizvić sta si nezadovoljna poiskala novo zatočišče, zgodba o Mihi Zupanu pa se je vlekla kot jara kača. Zdaj je vse skupaj povsem drugače. Jurak in Jurković sta zdrava, Pietras se je vrnil iz Poljske in podpisal novo pogodbo, Zupan dobil Slovanovo izpisnico, prišel pa je tudi okrepitev Marko Rakočević. In zdaj se za nameček lahko zgodi, da bo v Ljubljani ostal tudi Rizvić.

»Če bi se Hasan odločil za arbitražo FIBA, bi zagotovo dobil zeleno luč za igranje v Bosninem dresu. Toda postopek bi se zavlekel vsaj do junija in nam prekrižal načrte, saj smo na Rizvića resno računali v prvenstvu BiH. Za vse bi bila torej boljša sporazumna ločitev. Rizvić se je namreč pripravljen odpovedati delu dolga Uniona Olimpije, toda njen predsednik zaenkrat ne pristaja na kompromis,« je nezadovoljen Bosnin direktor Elmedin Konaković. Po poškodbi centra Emirja Zimićamuše bolj teče voda v grlo, zato se je podvizal in našel skupni jezik z izkušenim Aleksandrom Damjanovićem, ki je nosil Bosnin dres v prejšnji sezoni. Kar bi lahko pomenilo, da Rizvić ni več v ospredju.

Več si preberite v ponedeljkovem Delu!