Rizviću tivolski opomin

Usoda poslovnega direktorja Matjaža Tavčarja in športnega direktorja Jureta Zdovca še ni znana, prav tako še ni končana zgodba o Hasanu Rizviću, čeprav je konec tedna podpisal pogodbo do konca sezone z Bosno.

Objavljeno
06. marec 2007 07.00
Hasan Rizvić se je dobro boril
Ljubljana – Ker se člani novega upravnega odbora Uniona Olimpije še niso navadili na delovanje v športnem društvu in že kar konspirativno skrivajo svoje aktivnosti, tudi datum svojega naslednjega sestanka, je vse težje priti do informacij, ki bi zanimale številne privržence slovenskih prvakov. Med čakanjem, kakšna bo usoda poslovnega direktorja Matjaža Tavčarja in športnega direktorja Jureta Zdovca, vendarle vse močneje odmevajo govorice, da naj bi si Janez Rajgelj, direktor Geoplina Slovana, z »brezplačnim« prestopom Mihe Zupana znova močno odprl tivolska vrata. Prav tako pa še ni končana zgodba o Hasanu Rizviću, čeprav je konec tedna podpisal pogodbo do konca sezone z Bosno.

V Tivoliju so včeraj pojasnili, da jih je Rizvić pred tednom res obvestil, da zaradi neporavnanih obveznosti prekinja pogodbo z Unionom Olimpijo, da pa je po oceni klubskih odvetnikov še vedno njen igralec. In tudi ko je košarkarska zveza BiH zaprosila slovensko za izdajo »letter of clearance«, dokazila, da je Rizvić prost, je Olimpijino vodstvo izreklo »veto«, dokler ne bo prejelo sprejemljivega predloga za prekinitev pogodbe. Še več, reprezentančnemu centru je poslalo opomin, naj se udeleži moštvenih treningov in izpolnjuje svoje naloge.

Več preberite v tiskani izdaji Dela