Robinho na poti v Barcelono?

Napadalec angleškega nogometnega prvoligaša Manchester Cityja Robinho je dejal, da bi rad igral za Barcelono, vendar pravi, da ni slišal nič o domnevnem dogovoru o posoji, o katerem pišejo španski mediji.

Objavljeno
15. oktober 2009 17.14
Anthony Reveillere in Robinho
P. Z.
P. Z.
Barcelona - »Seveda bi rad igral za Barcelono. Kdo pa ne bi? Bilo bi zelo zabavno,« je 25-letni Robinho povedal za katalonski časnik El Mundo Deportivo: »Proti Barci sem že igral in poznam njeno kakovost. Toda za zdaj sem lahko njen član le v playstationu

Glede na poročanje španskih medijev, naj bi se Brazilec januarja kot posojeni igralec preselil k evropskim prvakom trenerja Pepa Guardiole. Igralec naj bi od Manchester Cityja zaprosil dovoljenje za odhod. Robinho naj bi na Camp Nou zamenjal Thierryja Henryja, ki ga vleče nazaj v Anglijo. V napadu naj bi igral skupaj z Lionelom Messijem in Zlatanom Ibrahimovićem. Ali bi se Henry, nekdanji kapetan Arsenala, preselil v drugo smer v Manchester, ni znano.

Pri Cityju so Robinhu že povedali, da si bo moral izboriti mesto v ekipi, ko se bo vrnil po poškodbi. Nekdanji član Barceloninega večnega tekmeca Real Madrida je z igrišč odsoten že od avgusta.