Bombač v Kielce: Nisem dosti pomišljal, ko sem dobil ponudbo

Že nekaj časa je znano, da se bo slovenski rokometni reprezentant Dean Bombač preselil v Kielce. To je zdaj potrdil tudi poljski klub.

Objavljeno
28. december 2015 15.57
2 Dean Bombač (Slovenija), 23 Markus Kolar (Avstrija), 2.6.2014, Maribor
Š. Ro.
Š. Ro.

Zreče - Ta čas najbolj vroči slovenski rokometni reprezentant Dean Bombač, član madžarskega Pick Szegeda, je že pred letom dni podpisal pogodbo, s katero bo po koncu te sezone postal igralec Kielc. Koprčan je selitev potrdil že pred časom, četudi še ni bila uradna, črno na belem pa so danes sporočili iz poljskega kluba, kjer igra tudi reprezentančni kapetan Uroš Zorman.

V Kielce Bombač odhaja poleti 2016, podpisal pa je triletno pogodbo, do leta 2019. »Pogodbo sem podpisal že pred enim letom, a smo to skrivali, dokler se je dalo. To je gotovo nov korak v moji karieri, gre za klub, ki je med štirimi najboljšimi na svetu in se lahko bori za zaključni turnir in osvojitev lige prvakov, to je tudi moj cilj. Zato nisem dosti pomišljal, ko sem dobil to ponudbo,« je za Delo povedal 26-letni organizator igre.

Podpisa pogodbe s Koprčanom je bil vesel tudi predsednik kluba Bertus Servaas: »Veseli smo, da se nam bo poleti pridružil Dean Bombač, ki je za nas odličen igralec. Bombač bo velika pridobitev za našo ekipo in klub, letos kaže zares odlične predstave, saj je tudi drugi strelec lige prvakov.«