Gregor Planteu ni več direktor Celja

Gregor Planteu zapušča mesto direktorja rokometnega kluba Celje, potem ko je bil imenovan za člana uprave Mercatorja.

Objavljeno
08. junij 2017 23.03
N. Gr.
N. Gr.

Celje - V taboru državnih prvakov je prišlo do nepričakovane spremembe na vrhu. Vlada je Gregorja Planteua imenovala za izrednega člana uprave Mercatorja, zato se je upravni odbor kluba odločil, da razmere Planteu ne bi dopuščale korektnega opravljanja direktorske vloge. Zamenjala ga bo Saša Lešek, Planteu pa ostaja član upravnega odbora.

Leškova v klubu deluje od leta 1994 dalje, ukvarjala pa se je s področjem financ in računovodstva, zato je izbira nekoliko presenetljiva. »V prvi vrsti se želim zahvaliti predsedniku kluba in celotnemu upravnemu odboru za podporo in priložnost. Klub in njegovo delovanje poznam zelo dobro, saj sem del njega že vrsto let. Ta izziv bo nekaj novega in se ga veselim, se pa kaj veliko v načinu našega delovanja ne bo spreminjalo. Dosedanji direktor z ekipo je dobro zastavil delo, zato bomo nadaljevali v tej smeri. Sama bom še naprej delovala predvsem na finančnem delu, ostala področja pa bodo tako kot do sedaj pokrivali sodelavci. Prepričana sem, da bomo nadaljevali uspešno delo,« je povedala za klubsko spletno stran.

V upravo Celja prihaja tudi Marko Cvetko kot predstavnik Cinkarne Celje, ki je pred zdaj že minulo sezono postala sponzor rokometnih državnih prvakov.