Hrvaški »kanibal« Marko Kopljar posnemal Luisa Suareza (VIDEO)

Hrvaški rokometni reprezentančni orjak Marko Kopljar v roko ugriznil kapetana Chamberyja Benjamina Gilla.

Objavljeno
16. oktober 2014 16.20
afp HANDBALL-WC2013-MEN-DEN-CRO
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si
Chambery - Tudi rokomet ima svojega Luisa Suareza. Bolj kot rezultat derbija šestega kola francoskega prvoligaškega tekmovanja, Chambery je pred domačimi navijači s 33:32 odpravil zvezdniško in bogato zasedbo PSG in ji zadal drugi poraz v sezoni, je prah dvignila in pozornost pritegnila nešportna poteza hrvaškega reprezentančnega orjaka Marka Kopljarja, ki si je že prislužil nehvaležen vzdevek »hrvaški Suarez«.

Kar 210 centimetrov visoki levičar na položaju desnega zunanjega je namreč v osmi minuti drugega polčasa pri zaostanku njegovega moštva s 16:24 v roko ugriznil tekmečevega kapetana Benjamina Gilla in si šele potem, ko je »kanibalova« žrtev dvignila rokav in sodniku pokazala sled ugriza, prislužil rdeč karton in predčasno pot v garderobo.

Kakšna bo kazen za hrvaškega reprezentanta, še ni znano, zagotovo pa pristojni ne bodo niti najmanj prizanesljivi, kot niso bili niti v primeru urugvajskega nogometnega zvezdnika, ki mu bo štirimesečna prepoved nastopanja potekla ravno pred znamenitim »clasicom« prihodnjo soboto.