Kozlina bo kariero nadaljeval v Nemčiji

Po Renatu Vugrincu, Urošu Zormanu, Alešu Pajoviču in Draganu Gajiču je vrste celjskega rokometnega kluba sredi sezone zapustil tudi dolgoletni član Miladin Kozlina, ki je s klubom sporazumno prekinil pogodbo. Kozlina se bo pridružil nemškemu prvoligašu TUS Lübbecke, kjer je bil pred dnevi na pogovorih in zdravniškem pregledu.

Objavljeno
14. februar 2011 17.01
Da. O., delo.si
Da. O., delo.si
Celje -  Rokometni klub Celje Pivovarna Laško in Miladin Kozlina sta dosegla medsebojni dogovor, po katerem igralec zapušča vrste celjskega kluba in odhaja v Nemčijo. Kozlina je bil pred dnevi, z dovoljenjem celjskega kluba, na preizkusu pri nemškem prvoligašu. Po vrnitvi domov je izrazil željo, da predčasno (pogodba bi se mu iztekla ob koncu sezone) zapusti celjske vrste in se preizkusi v najmočnejši ligi na svetu, kjer bo branil barve prvoligaša TUS Lübbecke

Vodstvo celjskega kluba mu je v tej želji ugodilo, tako, da sta se klub in igralec danes dogovorila o sporazumni prekinitvi pogodbe. Kozlina je za »pivovarje« igral kar osem sezon in pol in v tem času skupaj dosegel 661 zadetkov na 311 tekmah.

»RK Celje je »Diku«, ki je v Celju v teh letih pustil globok vtis in je pripomogel k rezultatom in uspehom kluba v preteklosti, zraven je bil tudi ob največjem uspehu kluba, to je osvojitvi naslova evropskega prvaka leta 2004, hvaležen za dolgoletno sodelovanje in mu pri nadaljevanju kariere želi veliko sreče in uspeha,« so še zapisalni na spletni strani kluba.