Skok se bo iz Gorenja preselil v Celje

Slovenski rokometni klub Celje Pivovarna Laško si je zagotovil prvo okrepitev za prihodnjo sezono. Dres trenutno vodilne ekipe slovenskega prvenstva Gorenja bo po koncu sezone s celjskim zamenjal vratar Matevž Skok, ki je podpisal dveletno pogodbo.

Objavljeno
10. februar 2011 15.10
Da. O, delo.si
Da. O, delo.si

Celje - Štiriindvajsetletni Skok, ki se bo v Celje preselil po koncu sezone, v Gorenju igra od sezone 1996/97. Bil je član vseh mlajših selekcij v slovenski reprezentanci, na klubski ravni pa je z Gorenjem osvojil prvo mesto v DP v sezoni 2008/09, prvo mesto v pokalu Slovenije 2002/03, dvakrat je igral v osmini finala lige prvakov (2005/06, 07/08), poroča STA.

»Vesel sem, da si me je v svojih vrstah želelo Celje in da smo sklenili dogovor. Cilji tu so jasni. Napredovati v igri, prikazati čim boljše predstave, s katerimi bom zadovoljil trenerja, klub, ki mi je zaupal, in razumljivo tudi navijače. Na tekmovalnem delu pa želim s Celjem seveda osvojiti državni in pokalni naslov. Moja želja je, da se bomo s soigralci dobro razumeli, da se bomo družili in da bomo prava klapa tako na igrišču kot tudi izven njega in tako uspeli kot ekipa,« je ob podpisu pogodbe dejal Skok.