Ronaldo in Milan dosegla dogovor

Nezaželeni zvezdnik madridskega Reala Ronaldo je po poročanju današnje izdaje španskega dnevnika Marca dosegel dogovor z italijanskim nogometnim prvoligašem Milanom.

Objavljeno
17. januar 2007 15.45
Madrid - Nezaželeni zvezdnik madridskega Reala Ronaldo je po poročanju današnje izdaje španskega dnevnika Marca dosegel dogovor z italijanskim nogometnim prvoligašem Milanom, kjer naj bi brazilski napadalec nadaljeval kariero. Marca trdi, da je Fabiano Harah, Ronaldov agent, vodstvo Real Madrida že obvestil o dogovoru, katerega podrobnosti so za zdaj še skrite javnosti. Pri Milanu naj bi se zavzemali, da bi se jim Ronaldo pridružil na posodo do junija, tako da bi se izognili plačilu odškodnine.

Podpredsednik Milana Adriano Galliani naj bi dejal: "Zdaj le še čakamo, kaj bo o našem sporazumu dejalo vodstvo Reala." Ob tem je zavrnil vse komentarje okrog pogodbe, ki naj bi jo Milan ponudil Ronaldu, obenem pa poudaril, da Milan za brazilskega zvezdnika ne namerava plačati odškodnine.

Trije nogometaši na črnem seznamu trenerja Fabia Capella, na katere ne računa več: Ronaldo, Antonio Cassano in David Beckham, sicer še naprej dan za dnem trenirajo z moštvom belih, vendar si vsi trije želijo čim prej oditi z domovanja Santiago Bernabeu.