Ronaldo vendarle v Milanu

Brazilski nogometaš Ronaldo bo kariero vendarle nadaljeval v Milanu, je poročal italijanski časnik La Repubblica.

Objavljeno
25. januar 2007 12.45
Milano - Brazilski nogometaš Ronaldo bo kariero vendarle nadaljeval v Milanu. Sodeč po poročanju italijanskega časnika La Repubblica sta se vodstvi madridskega Reala in Milana namreč dogovorili o odškodnini za najboljšega strelca svetovnega prvenstva leta 2002. Ta naj bi znašala 7,5 milijona evrov.
Ronaldo, ki je mesto v ekipi Reala izgubil po prihodu italijanskega trenerja Fabia Capella, ta je Brazilcu dal jasno vedeti, da zanj ni več mesta v "belem baletu", naj bi danes opravil zdravniški pregled, jutri pa naj bi ga vodstvo Milana uradno predstavilo kot novo okrepitev.

Tridesetletni brazilski napadalec, ki je bil v zadnjih letih pogosto tarča kritik zaradi odvečnih kilogramov, v Milanu ne bo novinec, saj je med letoma 1997 in 2002 igral za mestnega tekmeca Inter. Modro-črni so ga v špansko prestolnico prodali za 45 milijonov evrov.

Milan, ki je zaradi vpletenosti v afero z nameščanjem sodnikov sezono začel z osmimi točkami odbitka, trenutno zaseda deveto mesto v serie A (24 točk), za vodilnim Interjem pa zaostaja za 30 točk.